Menu

Zo draag jij de mooiste looks voor een trouwshoot

Een bruiloft is natuurlijk erg leuk en spannend. Zeker als het jouw eigen trouwerij is. Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een trouwshoot. Hier wil je de mooiste plaatjes schieten van de mooiste dag uit jouw leven. Je wilt er dan natuurlijk ook wel goed op staan. Als jij geen inspiratie hebt voor jouw trouw look, dan is deze tekst iets voor jou. Ik zal jou in deze tekst wat tips geven voor de mooiste looks voor een trouwshoot. Of het nou gaat om metallic nagellak of de make-up look, alles komt aan bod. Je wilt er natuurlijk wel perfect uitzien op zo een belangrijke dag.

Wijk niet te veel af van jouw stijl

Sommige vrouwen pakken voor hun trouwdag helemaal uit. Zijn kiezen voor een full face make-up en gaan voor een opvallende look. Als dat iets is wat jij vaker doet en als het iets is waar jij van houdt dan is dat natuurlijk prima. Maar er zijn ook vrouwen die normaal gesproken geen make-up dragen en dan met hun trouwdag helemaal uitpakken. Zij kunnen achteraf spijt krijgen en zich niet op hun gemak voelen. Ook kunnen zij de foto’s later terugkijken en spijt krijgen, omdat zij zichzelf niet meer herkennen. Om dat te voorkomen is het het beste om niet te veel af te wijken van je eigen stijl. Tuurlijk kun je met je trouwdag nog steeds make-up dragen, als je het normaal gesproken niet doet, maar dan is het misschien slimmer om een natuurlijke look te kiezen en niet al te veel make-up op te doen.

Denk aan jouw eigen huidskleur

Niet alle kleuren staan bij iedereen even mooi. Kleuren die te veel op jouw eigen huidskleur passen zie je vrijwel niet en zeer donkere kleuren bij iemand met een bleke huid, kan een te groot contrast geven. Felle kleuren staan erg mooi bij mensen met een donkere huid, maar is niet per se geschikt voor een klassieke bruiloft. Met natuurlijke kleuren kun je bijna nooit de mist in gaan en zit je altijd wel goed. Hetzelfde geldt voor je nagellak set. Felle kleuren kunnen erg mooi zijn, maar voor een bruiloft kiezen mensen vaak voor een naturel kleur. Zowel bij de bruiloft als bij de trouwshoot gaat het vooral om jou en je partner en moet de aandacht niet te veel worden afgeleid. Bovendien kun je de kleuren ook aanpassen op het seizoen waarin jij jouw trouwshoot en bruiloft hebt. 

Laat je inspireren door anderen en vraag hulp

Als je zelf niet goed bent in het bedenken van jouw trouwlook en jij totaal geen idee hebt van wat jij mooi vindt, dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Allereerst zijn er op het internet natuurlijk super veel foto’s te vinden van vrouwen die voor jou al een trouwshoot hebben gehad. Zij kunnen jou misschien wel inspireren met hun look. Sla de foto’s met de mooiste looks op en probeer ze uit. Als je er zelf totaal niet uitkomt kun je natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van een professionele make-up artist. Zij weet precies wat zij aan het doen is en kan voor jou de perfecte trouwlook creëren.